Tuesday, September 17, 2013

Mengapa Perlu Memilih Makeup Artist Professional Di hari Bahagia anda?

Salam sayang semua readers and bloggers,

Semuanya sihat belaka ke tidak????

Kalau sihat, Alhamdulillah, kalau tak sihat, get well soon sayang!!


So bercakap mengenai topik yang saya nak tekankan disini, Mengapakah sangat-sangat penting mengupah makeup artist/mak andam/juru mekap professional di hari bahagis anda??


Ada sesetengah individu yang ambil tak kisah atau mengambil ringan tentan kepentingan mak andam ni..
Ada jugak lah yang main hentam je mekap sendiri masa nikah atau bersanding... Dan oleh sebab sikap sambil lewa anda inilah yang akan menyebabkan anda kelihatan sebegini semasa hari yang sepatutnye bahagia,jadi hari malang bagi anda...




Wahhh...Chantekk sangat I nih!


Ohhhh Nooooooo!!!

Anda bayang kan lah ye, disebabkan anda punya sikap Haji Bakhil tu, kedeku taik idung masin, anda end up looking like **tettttttttttt!!!**

And abang photographer akan amek gambar anda banyak2 dan gambar anda itu yang akan menjadi bukti betapa hodohnye anda mase hari perkahwinan anda...

Lepas tu anak cucu semua gelakkan anda...

(NIGHTMARE!!!)


Jadi, untuk menyelamatkan anda dari jadi bahan gelak oleh saudara-mara dan tetamu yang hadir di majlis perkahwinan anda, spend lah sikit duit untuk upah makeup artis professional.. Jangan nak save budget sangat lah kan! Ish!


berikut adalah range harga untuk makeup


Mak Andam beginner   RM150-RM250
Mak Andam Sedang2   RM250-RM450
Mak Andam Top / Curlassss / Ternama (kebiasaannya makeup artis2)  RM450-RM1000
(price di atas hanya untuk SEKALI MAKEUP SAHAJA OKEYYYY! Jangan nak berangan dua, tiga kali mekap!)


Kalau nak selamat, Upah je terus mak andam top... Guarantee anda semua selamat di tangan mak andam yang ternama ni... Dan kebiasaannya, mereka-mereka ni menggunakan barang-barang berkualiti tinggi seperti Kryolan,M.A.C,Bobbi Brown etc.... Dan skills yang mereka ada memang tak dapat disangkal lagi.


Contoh-contoh makeup artist TOP  : Ayang Kamell, Nurul Shukor, Saidatulnisa, dan ramai lagi....


CLICK SINI untuk melawati Official Makeup Page saya
CLICK SINI untuk follow dan melawati makeup blog saya


Macam saya, sebagai seorang makeup artist , saya yakin dengan sentuhan saya... jangan lupa lawat saya punya Facebook page dan makeup blog okay!

OPEN FOR BOOKING NOW!

boleh hubungi 01121311684 atau emailkan ke tyatukangcantik@gmail.com untuk dapatkan quotations

1 comment:

  1. thanks ya, isi artikelnya keren.
    bisa bantu untuk menyelesaikan tugas saya..
    oya Gan klo ada kesempatan silakan mampir ke lapak sy yang jualan kaos kaki wanita grosir..
    Trims :)

    ReplyDelete